Maxatin

Maxatin är ett preparat som sägs förbättra sexlivet på ett flertal olika sätt. Inte nog med att du kommer att få mer sexuell lust, enligt sajter som säljer Maxatin så kommer du även att uppleva en ökning av spermier vid ejakulation. Maxatin är ett kosttillskott och det finns information om hur många tabletter man ska ta. Det är viktigt att man inte överskrider rekommenderad dos, vilket gäller för alla typer av preparat.

Maxatin priser

TablettAntalPrisMer info
60 tabletter (1 frp)469.00 krBeställ
120 tabletter (2 frp)809.00 krBeställ
180 tabletter (3 frp)1089.00 krBeställ
1 extra förpackning399.00 krBeställ

Varför Maxatin?

Maxatin sägs förbättra den sexuella upplevelsen och med Maxatin blir det även så att man får större satser. Maxatin kan hjälpa till att ge hårdare erektioner samtidigt som preparatet alltså hjälper till att öka volymen på ejakulationerna.

Då det är många män som önskar ökad mängd sats så är det också så att många testar detta preparat. Även om det inte är den typen av preparat som säljs på apotek, eller som ens är undersökt av Läkemedelsverket så är det ett populärt preparat.

Vid research om Maxatin så finner man ett flertal olika svar på frågan vad det är som får en man att bestämma sig för att använda sig av detta preparat. Som med så mycket annat så är det så att det finns vissa saker som förenar genom att alla användare nämner dem som anledningar, men det är också så att det finns många saker som skiljer olika användare av Maxatin åt.

Det finns ett flertal olika anledningar till varför det är så att många män anser att det är eftersträvansvärt med en ökad mängd spermier vid ejakulation. De två vanligaste som nämns är att man önskar en större sats för att man vill bli förälder och att man tycker att det är ”attraktivt” i en sexuell situation.

Maxatin – ett kosttillskott

På Maxatin.com kan man läsa om att Maxatin är ett preparat som endast innehåller naturliga ingredienser. I detta inkluderar man växtextrakt och organiska mineraler. De hävdar på sin sajt att Maxatin ger stor effektivitet samt ”inga biverkningar alls” och detta tillskriver man det faktum att det endast är ”ingredienser som naturligt förekommer i våra organismer” som finns att finna i Maxatin. Observera att detta är vad som sägs på Maxatin.se, alltså en av sajterna som saluför preparatet, det är inte våra ord.

När det kommer till kosttillskott så finns det många olika varianter och det är definitivt på det viset att vissa av dem är bra för diverse saker. För att hitta ett kosttillskott som är bra för den typen av problem man själv har så är det bästa att göra ordentlig research för att ta reda på hur det funkar. Olika sammansättningar funkar mer eller mindre bra och i vissa fall kan det vara på det viset att man själv behöver mixa för att det ska funka tillsammans.

Om Maxatin (enligt Maxatin.com/se)

När man tar sig en titt på den sajt som går under namnet Maxatin.com/se så får man snabbt en känsla av att detta är ett preparat som främst handlar om sex och inte så mycket om någonting annat.

Då det är på det viset att det inte finns någon anledning att ta detta preparat om man inte vill uppnå de specifika effekter som preparatet sägs ge så är det riktat till män. Det finns en hel del andra kosttillskott av olika slag som man kan välja om det är annat man önskar hjälp med.

Sajten fortsätter med att tala positivt om preparatet ur ett ekonomiskt perspektiv då man menar att det är ett bra val rent ekonomiskt. Anledningen till att man, enligt Maxatin.com/se, kan hålla ett lågt pris är dess storskaliga produktion där man använder ”örter funna i alla världens hörn”.

Detta är de centrala ingredienserna, enligt sajten:

 • L-arginin HCI/L-lysin HCU: aminosyror som behövs för att kroppen ska syntetisera kväveoxid som gör det möjligt för artärsystemet att bevara sin elasticitet och därigenom lindra hypertoni. Dessa aminosyror är både mycket viktiga för hormonproduktionen
 • L-karnitinfumarat: främjar fettomsättning samt syresättning av hjärtmuskeln. Ger dubbelt stöd för energiproduktion och kardiovaskulär funktion samt en stabil form av karnitin
 • Pumpa: en bra fiberkälla som hjälper till att hålla aptiten i schack. Stärker både prostata och sexuell prestation
 • Maca Tuber: ökar mäns testosteron-nivåer och innehåller bland annat järn, koppar, jod med mera
 • Tranbär: milt urindrivande och desinficerande, vilket bidrar till att hålla urinblåsa och urinvägar vid god hälsa och bakteriefria
 • Sarsaparillrot: användbar för tonåringar som har hudproblem förknippade med diet, hormonförändringar och/eller viktproblem
 • Zink (som oxid): bidrar till bättre spermiemobilitet och bättre spermiekvalitet. Även viktigt för testosteronomsättningen
 • Övriga ingredienser: mikrokristallin cellulosa, magnesiumstearat, kiseloxid och lakrits

Om sperma

Sperma är en blandning av olika vätskor som kommer ut ur penis vid utlösning. Vätskorna som kommer ut ur penisen kommer från en mängd olika körtlar.

Sperma kan antingen rinna eller spruta ut ur penisen. Oavsett vilket så är det ”normalt” och så länge allting fungerar som det ska så är det inte ”rätt” eller ”fel” hur sperman kommer ut.

Det finns många olika typer av sperma och detta gäller både konsistens, färg, lukt, mängd, smak med mera. Färg och konsistens säger ingenting om kvaliteten på sperman.

Sperma kommer från könskörtlar i underlivet och det är uppdelat på följande vis:

 • Sädesblåsorna: 60 %
 • Prostatakörteln: 30 %
 • Testiklarna: 5 %
 • Övriga småkörtlar i den övre delen av penisens urinrör (Bulbo urethrala körtlarna): 5 %

Prostatakörteln och sädesblåsorna innehåller äggviteämnen och dessa koagulerar i samband med utlösningen. Efter en stund löses den upp och blir vattnigare och detta är anledningen till att all sperma inte rinner ut ur slidan på en gång.

Sädesvätskan ”slungas” ut stötvis och först så kommer prostatavätska och spermier och sedan kommer vätska från sädesblåsorna (mer trögflytande). Kort efter utlösningen så blir sädesvätskan geléartad för en liten stund och sedan övergår den till att vara lättflytande igen. Vid sädesuttömning är det nästan alltid så att mannen samtidigt upplever en orgasm, men i enstaka fall kan sädesuttömning ske utan orgasm.

Vanligast är att kroppen börjar bilda sperma när man är mellan 13-15 år, men det är individuellt och kan börja både senare och tidigare i livet. Det är inte så att förmågan att bilda sperma och sexuell upphetsning hör samman, utan det är så att man kan ha sex eller onanera redan innan man börjar bilda sperma. Det är dock på det viset att när man börjar bilda sperma så är man könsmogen, vilket innebär att man kan göra en annan person gravid.

Mängd sperma

Maxatin påstås öka mängden på den sperma som kommer ut och då et vanliga är att en sats är ungefär 2-6 ml stor så kan man, enligt Maxatin, förvänta sig att landa på närmare 6 ml än 2 ml om man tar detta preparat. Då satsen måste få plats i den övre delen av urinröret innan utlösningen så är det svårt att få mycket mer än 5 ml, men det är individuellt hur stor satsen är.

Det finns olika faktorer som påverkar mängden sperma och dessa är följande:

 • När penisen hade utlösning senast: ju tätare utlösningar, desto mindre volym
 • Hur sexuellt upphetsad man är: ju mer sexuellt upphetsad, desto mer utlösning

Mängden sperma fylls på hela tiden, så det är inte så att det finns en förutbestämd mängs sperma i varje man, utan det är istället så att det hela tiden kommer nya spermier. Om man får utlösning ofta är det alltså inte så att man ”får slut” på spermier, utan efter varje utlösning så kommer det nya spermier och fyller upp. Varje sekund bildas 1800 spermier, så det är definitivt vad man kan kalla för en färskvara. upp till 1

I en enda ml finns det upp till 100 miljoner spermier, vilket innebär att en enda utlösning på 2-6 ml alltså kan innehålla upp till en halv miljard spermier (!). Av dessa är långt ifrån alla funktionsdugliga, så det är en hel del som bara försvinner längs vägen.

De väldigt stora mängder sperma som ibland kan förekomma i porrfilmer är ofta trickfilmade. En osynlig pump sprutar konstgjord sperma som får det att se ut som om det är extremt stora mängder sperma som kommer ut ur penisen. Detta är en av anledningarna till att det har blivit efterfrågat med ett preparat som kan göra så att man får en ökning av spermier vid utlösning.

Då det oftast är trickfilmat med stora mängder sperma så är det viktigt att komma ihåg just det. Att det är trickfilmat, alltså. Man ska inte använda sig av porrens värld om man vill se vad som är ”normalt” då det är mycket som fejkas och inte alls är på riktigt inom denna värld.

För ungdomar kan det vara svårt att skilja på porrvärlden och den riktiga världen, varför det är många som känner sig otillräckliga eftersom de tror att man ska fungera som en porrstjärna i sitt vanliga liv. Ju äldre man blir, desto mindre brukar man påverkas, men sedan finns det såklart vissa saker som man vill ha eller kunna göra, trots att det förekommer i en bransch som jobbar med sex.

Att ta reda på vad som är trickfilmat och fejk innan man får panik över en liten sats vid utlösning är alltså rekommenderat för alla. Ta reda på hur det fungerar i den riktiga världen och ha sex med andra istället för att fastna framför porr som ger en skev verklighetsuppfattning!

Besökarnas betyg
[Totalt: 1 Snitt5]