Prelox

Prelox är ett kliniskt testat kosttillskott om säljs av shytobuy för män som hjälper till att få och behålla en erektion. Det är således ett sådant kosttillskott som är avsett för personer som lider av svårigheter med sexuell hälsa. Om man inte har några svårigheter att få och behålla en erektion så finns det ingen anledning att ta denna typen av kosttillskott, utan då är det bättre att fokusera på att ta den typ av kosttillskott som är lämpligt för just dig och dina problem.

Det är långt ifrån alla kosttillskott och preparat som saluförs som potenshöjande som fungerar och sedan måste man även ta med det faktum att vi alla reagerar olika på olika preparat. Om en person upplever fantastiska resultat av ett preparat som exempelvis Prelox, eller Lady Prelox, så betyder inte det att detsamma är gällande för dig.

prelox

LogoNamnReceptFri fraktLicens 
Shy2BuyShy2BuyIngår i priset
Besök

Besök Shytobuy och gå direkt till produkten Prelox

Prelox – kliniskt testat

Det är Pharma Nord som saluför Prelox och då de är Europas största tillverkare av produkter med essentiella näringsämnen så är det väldokumenterade resultat av kliniska tester man har att förvänta sig.

Oavsett vad det är för typ av preparat, eller läkemedel man testar så är det alltid skönt att redan från början veta att det är säkert och tryggt i det avseendet att det gjorts riktiga tester på preparatet innan det börjat saluföras. Prelox tillhör det kategorin och eftersom det är Pharma Nord som ligger bakom så kan man lätt få hjälp om det skulle vara något som krånglar.

Om man handlar liknande preparat från ”skumma” sajter på nätet så får man ganska mycket skylla sig själv, eftersom det inte finns någonting som säger att de produkter som säljs är av bra kvalitet. Man kan inte räkna med att det fungerar som det sägs att det ska fungera, eftersom det är så att preparat från sajter eller butiker som inte är tillförlitliga inte heller behöver vara bra eller fungerande.

Man ska alltid börja med att se efter om det finns ett bra utbud med bra produkter på apotek, i hälsokostbutiker, i bra och pålitliga nätbutiker med mera. Om man inte hittar det man söker så kan man alltid kontakta en läkare eller liknande för att få information om hur man kan lösa sitt problem.

Det som är avgörande är att man väljer att använda sig av preparat som är kliniskt testade, som har en ordentlig innehållsförteckning med mera. Att se efter om det man önskar köpa säljs på bra och pålitliga sajter är även det av stor vikt.

Lady Prelox

Prelox finns inte endast för män, utan det finns även för kvinnor. Detta innebär att även kvinnor kan ta tabletter som ger en bättre sexlust och som får en att känna sig mer vital i allmänhet. Då det har funnits denna typ av kosttillskott länge så är det bra att det finns varianter som fokuserar på att öka sexlusten och förbättra just kvinnors sexlust.

Viagra och liknande läkemedel är framtaget för män och fokuset ligger därför på männens sexualitet. Detta är ingenting ovanligt och det har varit så att samhället ser på sex mer från ett manligt än från ett kvinnligt perspektiv. Nu är det dock så att det blir mer och mer kvinnligt fokus och den kvinnliga upplevelsen när det kommer till sex lyfts fram på ett helt annat sätt än tidigare.

Att det dyker upp produkter som Lady Prelox på marknaden idag är alltså knappast förvånande, men det är lika kul och positivt vare sig man förväntar sig det eller ej!

Det finns många olika anledningar till varför man som kvinna behöver hjälp på traven när det kommer till sexlust och allmän sexuell hälsa. Det kan handla om efterdyningar av en förlossning, problem i en relation, stress, depression, mediciner som sänker libidon mer mera.

Trots att det finns förklaringar till varför man inte har stark sexlust så betyder inte det att man vill acceptera det, utan det är istället viktigt att man ser efter sin hälsa, vare sig det är sexuell hälsa eller något annat. När man håller koll på hur man mår så kan man också snabbare och lättare få det bättre och öka sin livskvalitet. Detta kan man göra med just rätt kosttillskott, så gör som så att du testar sådana som finns på marknaden och som säljs i pålitliga butiker och som alltså är kliniskt testade.

Var försiktig med den typen av preparat som säljs på ”skumma” sajter, eller i nätbutiker som inte verkar pålitliga, eftersom det är som så att man alltid ska vara på den säkra sidan när det kommer till vad man stoppar i sig.

Prelox innehåll

Prelox har en lång innehållsförteckning och den ser ut såhär (enligt Apotea):

 • L-arginin aspartat
 • Bulkmedel: Silicifierad cellulosa
 • Mikrokristallinisk cellulosa
 • Taurin
 • Klumpförebyggande medel: kolloidal kiseldioxid
 • Stabiliseringsmedel: Polyvinylpyrrolidon
 • Pycnogenol
 • Klumpförebyggande medel: magnesiumsalter av fettsyror.
 • Emulsionsmedel: Hydroxipropyl-metylcellulosa
 • Stabiliseringsmedel: polydextros FCC
 • Färgämnen: Titandioxid, Brilliant Blue FCF
 • Medium triglycerider
 • Färgämnen: Indigotine, Allura röd AC

Per 1 tablett/2 tabletter ser innehållet ut såhär:

 • Prelox® Proprietary Blend 770 mg / 1540 mg
 • L-arginin L-Aspartat 700 mg/ 1400 mg
 • Taurin 50 mg / 100 mg
 • Pycnogenol® 20 mg / 40 mg

Varför Prelox?

Prelox används, som nämnt, för att främja sexuell lust. Det är ett preparat som ger glädje och komfort och är det så att man av en eller annan anledning har problem med den sexuella lusten, eller den sexuella hälsan så är det definitivt viktigt att testa den här här typen av preparat.

Om man låter det gå för lång tid så blir det svårare att få tillbaka lusten, så är det så att du känner av en minska sexlust som håller i sig så är det bra att ta tag i det omgående. Det går idag att antingen köpa denna typen av preparat, eller så kan man kontakta läkare för att få hjälp.

Tycker man att det är pinsamt att söka hjälp för att man har dålig sexuell lust så kan det vara ett bra tips att rådfråga läkare på nätet, men det är också så att om man köper exempelvis Prelox så kommer preparatet hemskickat i ett diskret paket utan att man behöver tala med någon annan alls om det.

Det kan vara en idé att starta med exempelvis Prelox för att se om det fungerar. Om du märker av att det inte gör någon skillnad så kan du söka dig vidare och ta hjälp av läkare. Nu är det såklart inte så att alla anser att det är pinsamt att tala om sina bekymmer med en läkare, men för er som vill testa annat innan ni ”tvingas” till att uppsöka läkare så kan detta vara ett bra alternativ.

Det är också så att det är många som helst inte vill äta vanliga läkemedel och då är det ett mycket bra alternativ att välja kosttillskott med naturliga ingredienser.

Orsaker till minskad sexlust

De flesta har varit med om att uppleva en minskad sexlust. Det är ingenting ovanligt, men om det är bestående så är det bra att man kollar upp vad det kan tänkas vara för någonting som är fel. Ibland är det de allra enklaste förklaringarna till varför det inte fungerar som det ska med sexlusten och den sexuella hälsan. I andra fall kan det vara så att det är någonting specifikt som påverkar sexlusten negativt, så som exempelvis att man dåligt av en eller annan anledning.

Idag är det många som nämner stress och trötthet som bidragande orsaker till varför sexlivet inte fungerar som det ska. Detta är inte gällande för alla, utan för vissa är det istället så att det är nya mediciner eller liknande som står i vägen för ett behagligt sexliv.

Sex är mer eller mindre vanligt för olika personer, så även om det är så att två personer har samma brist på sexlust så kan det vara ett problem för den ena personen medan det inte ens märks av hos den andra. Beroende av hurdan man är som person så är alltså bristen på sexlust ett problem eller så är det inte ett problem. Här är det individen själv som vet och känner sin kropp, så det är bara man själv som kan svara på frågan huruvida man lider av brist på sexlust eller inte.

Som vanligt är det viktigt att komma ihåg att aldrig jämföra sig med andra personer. Oavsett vad det handlar om så är det oftast betydligt bättre att jämföra med sig själv än med andra. Om man jämför med andra så ser man inte sin egen utveckling lika bra så man istället lätt fastnar i en destruktiv spiral av jämförelser som inte är rimliga.

Vare sig man är man eller kvinna så kan det drabba en väldigt snabbt med minskad sexlust. Det kan vara något så enkelt som att man druckit för mycket alkohol under en semestervecka eller liknande som gör att man påverkas negativt. Ett högt alkoholintag kan påverka den sexuella prestationen och lusten ’ven hos väldigt unga personer, så det är en sådan sak som påverkar ganska direkt.

Ofta kan man påverka det på egen hand genom att leva ett mer hälsosamt liv där man dricker mindre, röker mindre, äter bättre, motionerar mer med mera. Är det så att man har en medicin som påverkar, eller att man har en fysisk åkomma som gör så att lust och prestation blir sämre är det dock så att man ofta behöver hjälp av exempelvis Prelox. Det funkar inte för alla, men det kan ändå vara värt att testa. Så länge det är preparat som blivit kliniskt testade och som sälja i säkra butiker så kan man vara lugn.

Besök Shytobuy och gå direkt till produkten Prelox

LogoNamnReceptFri fraktLicens 
Shy2BuyShy2BuyIngår i priset
Besök

Vårt betyg

Besökarnas betyg
[Totalt: 1 Snitt5]