Säkra internetapotek i Sverige 2019

År 2019 är kanske inget speciellt år för Sverige och internetapotek i sig men det är året då ett flertal nya Svenska nätapotek lanserades som Apotea och Apohem.

Det är också året som internetapotek från utlandet blir en stor hit i Sverige. Internetapotek som Treated, EuroClinix och 121doc som är lika trygga, godkända av läkemedelsverket och erbjuder receptbelagda mediciner med recept på köpet säljer för miljarder årligen och en stor del av kakan kommer från Sverige.

I den här artikeln förklarar vi lite mer om hur internetapotek har växt fram de senaste åren och hur vi som konsumenter hittar bäst leverantör för de olika produkterna.

Internetapotek vi i Sverige kan lita på

LogoRecensionReceptFri fraktLicens 
EuroClinix LogoEuroClinix
Besök
121DocLogo121Doc
Besök
TreatedTreated
Besök
Health Express logoHealthExpress
Besök

Säkra internetapotek endast!

Det absolut första och det allra viktigaste är valet av ett internetapotek. Dock så menar vi inte att du väljer apoteket som har bäst pris för din vara just nu utan vi syftar mer på säkerheten och kvaliteten på produkten.

Låt mig förklara! Om du väljer att handla medicin online och du väljer att göra det hos godkända Svenska nätapotek eller godkända apotek från England så får du äkta läkemedel, lagligt men lite dyrare.

Om du handlar från andra aktörer som finns på nätet idag så är risken högre än 90% att du köper en produkt som inte alls är det du egentligen ville köpa.

Om produkten hade varit äkta hade det inte klarat sig genom tullen och om det hade gjort det så innebär det i sin tur att du hade brutit mot lagen eftersom man inte får ha recept belagd medicin utan ett recept.

Så kort sagt! Välj endast säkra internetapotek som är godkända av läkemedelsverket och som kan bevisa det med en stämpel på sin sajt som tar dig till läkemedelsverket där du kan se deras licens.

Läs mer om säkra nätapotek här

Köpa receptbelagda läkemedel utan recept?

Första frågan är så klart, hur kan det här vara lagligt?

Svar: Enligt Svensk lag så får vi som bor i Sverige köpa medicin från andra länder och ha det lagligt i Sverige om vi har ett giltigt recept utfärdat från en legitimerad läkare i det landet.

När vi beställer en produkt från ett Engelskt internetapotek så vet Sverige att vi köper via internetapotek som precis som vi i Sverige är noga kontrollerade.

Därför accepterar Sverige ett recept från England. Men varför får vi det gratis då?

Skillnaden mellan Sverige och England är att England säljer 100-tals mediciner utan recept som i Sverige är receptbelagda.

Därför handlar många Svenskar hos Engelska nätapotek för att slippa gå till läkaren och be om ett recept – speciellt för pinsamma ändamål.

Hur många säkra internetapotek finns det?

2019 är inte året då vi har 100-tals nätapotek i Sverige men vi har faktiskt 1000-tals falska potenshöjande piller säljare som utger sig för att vara säkra internetapotek.

Hur många säkra finns det då? Tyvärr finns det i dagsläget endast 4 säkra apotek på internet som vi i Sverige kan handla ifrån och dessa listar vi vi vår nätapoteks lista här.

De falska apoteken som finns på internet är helt omöjligt att kartlägga då dom har ett system där dom i stort sett bara trycker upp nya sajter med ett par knapptryck.

Vi har skapat en lista med ett par apotek som dominerar i sökresultaten och lurar 1000-tals Svenskar årligen med falska produkter och dessa kan du hitta här.

Genom att kika på dessa svartlistade apotek så kan du även snabbt att se likheten mellan dessa och 1000-tals liknande på nätet och vet då att det är ett falskt internetapotek.

Besökarnas betyg
[Totalt: 1 Snitt5]