Viaman Viper Pro

Viaman är ett preparat som är framtaget för att förbättra manlig vitalitet. Detta preparat säljs i olika former runt om i världen och man kan även köpa Viaman olika produkter hos nätbutiken Shytobuy, vilket är en sajt som samlar produkter som man helt enkelt kan vara just ”shy to buy”.

Denna produkt sägs kunna hjälpa till med både sexlust, ökning av testosteron, förbättrad erektion med mera. På paketet står det bland annat ”Male Formula” och ”Male Sexual Function”, så det är inte så att man behöver bli förvirrad gällande vad detta är för typ av preparat.

viaman viper pro

LogoNamnReceptFri fraktLicens 
Shy2BuyShy2BuyIngår i priset
Besök

Besök Shytobuy och gå direkt till produkten Viaman

Viaman kapslar – ett kosttillskott

I Shytobuy-butiken hittar man Viaman under kategorin ”penis förbättring” så återigen är det knappast svårt att veta vad man ska använda Viaman till. Det är snarare övertydligt än otydligt och utöver just Viaman så hittar du även andra produkter i denna butik som också de är till för samma ändamål.

I vissa fall kallas Viaman för ”manligt sexuellt kosttillskott” och man finner det även beskrivet som ”geniala manliga virilitetskapslar”. Likt andra preparat i samma kategori så finns det en hel del ingredienser i detta kosttillskott och huvudingredienserna är följande:

 • Zink: bidrar till skyddet av celler från oxidativ stress samt upprätthåller en normal nivå av manliga hormoner i blodet
 • L-Arginin: en aminosyra som stöttar cirkulationssystemet samt främjar interaktion med andra ingredienser i preparatets formula
 • Bockhornsklöver: används världen över då denna ingrediens har allmänt ansedda hälsofördelar både för män och kvinnor. Främst använd för att främja sexlust och förstärka intima funktioner

Man ska ta en kapsel om dagen för att optimera resultatet och det görs enkelt genom att man tar den tillsammans med ett glas vatten.

Varierande resultat mellan olika individer

Vi har alla olika förutsättningar både när det kommer till fysik och psyke. Ett preparat, en särskild övning, en viss träning eller liknande kan ha fantastiska resultat för en person medan det för en annan ger mediokra, eller inga resultat alls.

Om man ska jämföra med andra och om man ska utgå från det i sina val av preparat så får man vara förberedd på att det kan komma att bli på det viset att det toppresultat som kompisen fick inte alls kommer att visa sig för en själv. Detsamma gäller naturligtvis när det kommer till det motsatta. Det är som så att även om en person i ens närhet inte får bra effekter av exempelvis Viaman så betyder inte det att man själv inte får det.

Med Viaman sägs det att man når bäst resultat efter 3 månader och varje burk innehåller tabletter för 1 månads förbrukning. Detta innebär att många köper 3 förpackningar direkt, eftersom man inte kan räkna med resultat direkt.

Om du ska testa denna typ av preparat så kom ihåg att varje man har sin sina egna förutsättningar och att det endast är man själv som vet om sina begränsningar och sina möjligheter. Att jämföra sig med andra är sällan ett vinnande koncept i den här typen av situationer. Utgå från dig själv, jämför dina resultat med sig själv och se sedan efter om det, enligt dig själv, har blivit en förbättring eller inte.

Om det är på det viset att man ser en skillnad åt det positiva hållet så kan man bara fortsätta på samma sätt, men om det istället är så att man inte märker av någon skillnad alls så är det bättre att avsluta intaget av ett kosttillskott som Viaman.

Viaman – ett flertal produkter

Utöver ovan nämnda kapslar så erbjuder Viaman även andra produkter inom samma produktlinje. Dessa produkter är följande:

 • Viaman Extendor
 • Viaman Volume
 • Viaman Herbal V Blue Patches
 • Viaman Viper PRO
 • Viaman Plus
 • Viaman Ejaculation Control Delay Gel

Vad gör då de olika produkterna lite mer exakt? Inkluderat Viaman Male Formula kapslar så ser det ut såhär vad gäller påverkan:

 • Viaman Male Formula Kapslar: ta 1 kapsel om dagen för att öka manlig prestationsförmåga i sovrummet. Innehåller bland annat zink och Macarot som ger goda kolesterolnivåer samt naturliga afrodisiaka egenskaper
 • Viaman Extendor: en automatisk penispump som använder sig av elektronisk vakuumteknologi och en design med 6 olika tryckkontrollsmekanismer
 • Viaman Volume: en produkt som är framtagen för att öka produktionen av sperma i varje utlösning genom att den designats för just volymökning
 • Viaman Herbal V Blue Patches: med dessa patches behöver du varken ta tabletter eller använda dig av krämer, utan det är bara att använda en patch när det behövs. Med dessa så ökar din manliga prestanda och det som sker är att du kommer att uppleva både återupplivad upphetsning och mer styrka i sovrummet
 • Viaman Viper PRO: ett manligt sexuellt kosttillskott för bättre intim prestation
 • Viaman Plus: manlig virilitetsförstärkning i form av kapslar som är en ny formula än originalet. Man har lagt till ginseng i formulan, vilket gör att den är mer potent
 • Viaman Ejaculation Control Delay Gel: en fördröjningsgel som är till för män som önskar fördröja sin utlösning. Du ges styrka, kraft och kontroll med denna gel och det enda du behöver tänka på är att applicera den cirka 20 minuter i förväg

Oavsett vilken av dessa produkter du väljer så kommer du, enligt Shytobuys hemsida, att få ett större självförtroende samt en bättre prestation i sovrummet. Oavsett vilken av de produkter från Viaman du väljer att köpa så finns det tydlig information om hur det funkar och vad man kan förvänta sig.

Innehåll

För att man ska bli lite klokare så är det alltid bra att ha koll på ingredienserna i preparat som man använder sig av som inte har bipacksedel med eventuella biverkningar från Läkemedelsverket. När man använder sådana här preparat så är det örter med mera som man finner bland ingredienserna, så det är lätt att göra egen research efter det att man tagit reda på lite mer exakt vad tabletterna innehåller.

Viaman innehåller 7 huvudingredienser, vilka är följande:

 • L-arginin (100 mg): aminosyra som kan expandera blodkärlen och möjliggöra en större mängs blod till cirkulationen
 • L-lysin (100 mg): aminosyra som används i produktionen av hormoner
 • Acetyl-N-karnitin (100 mg): hjälper kroppen att bryta ner fett
 • Bockhornsklöver (400 mg): upprätthåller kroppens byggande av testosteron
 • Maca Root (200 mg): anses hjälpa till vad gäller uthållighet
 • Zink (14 mg): påverkar blodflödet
 • L-citrullin malat: aminosyra som kan minska utmattning samt ge bättre funktion

Design

Viaman är snyggt designade produkter som med fördel kan ställas på badrumshyllan. Då det är den typen av preparat som man tar varje dag så är det bra att det är snygga förpackningar, för det gör alltid att det är roligare att ställa fram sina produkter.

Det är svart och blått och vitt som gäller när det kommer till färgerna och loggan påminner aningen om en old school parfym, eller ett gammeldags rakvatten eller liknande.

Om man tycker att det är pinsamt att ha preparat framme där det tydligt står ”Male formula” och ”Male sexual function” så kan man iallafall själv bli glad när man tar upp burken, eftersom den är lika snygg även om den är gömd i en låda istället för framställd i hyllan.

Problem med sexuell prestation

Det är långt ifrån ovanligt att man någon form av problem när det kommer till att prestera sexuellt. Det kan handla om allt möjligt, så som exempelvis dåligt självförtroende på grund av att man tror att man har en för liten penis, att man skäms för att man kommer för snabbt, att man anser att man inte har tillräckligt mycket sperma vid utlösning med mera, med mera.

Då det är vanligt bland många män att lida av ett eller annat komplex när det kommer till sin penis och hur man presterar sexuellt så är det också så att det finns en marknad för produkter som exempelvis Viaman.

Om man har problem att få stånd så är det ett problem, medan problem med att önska mer sperma när man får utlösning är ett annat ”problem”. Oavsett vad det är man lider av för problem, eller komplex så är det bra att man försöker fixa det så att man inte låter det gå så långt att man inte vågar ha sexuell kontakt. Det kan ske om man låter det gå så långt att komplex och dåligt självförtroende i sovrummet gör att man blir passiv och ”rädd” för sexuell kontakt.

Om det är så att man har svårt att få stånd, alltså att man lider av erektil dysfunktion, så är det ett problem som man kan få hjälp med hos läkare. Det är dock inte på det viset att man behöver oroa sig om det endast sker vid enstaka tillfällen, utan det är när det är ett ihållande problem som man behöver söka läkarhjälp för att få det fixat. Det finns ett flertal läkemedel som man kan få på recept från en läkare vid erektil dysfunktion, så det är bara att boka en tid, eller kontakta en läkare på nätet och be om hjälp.

Många tycker att det är pinsamt att söka upp läkare för denna typ av problem och man testar hellre Vitaman eller liknande då denna typ av preparat inte kräver vare sig ett läkarbesök eller mediciner som kan ge jobbiga biverkningar. Man är dock alltid mer säker om man väljer att kontakta läkare och välja ett godkänt och testat läkemedel än att testa diverse preparat som säljs på nätet.

Besök Shytobuy och gå direkt till produkten Viaman

Vårt betyg
Besökarnas betyg
[Totalt: 1 Snitt5]