Vigrax

Vigrax är ett potenshöjande medel som man kan köpa lite varstans, man kan till exempel köpa det på eBay. Till skillnad från exempelvis Viagra så är inte Vigrax godkänt av Läkemedelsverket, men det är ändå många män som väljer att använda sig av detta läkemedel.

Trots de risker som medföljer när man använder sig av ett läkemedel som inte är godkänt i Sverige är det alltså vanligt förekommande. Nedan ska vi gå igenom varför det är så samt vad detta är för ett läkemedel lite mer exakt. Vi börjar med en beskrivning av Vigrax och sedan följer vidare information längre ner i artikeln.

TablettAntalPrisMer info
60 tabletter (1 frp)384.00 krBeställ
180 tabletter (3 frp)739.00 krBeställ
360 tabletter (6 frp)1139.00 krBeställ

Om impotens (erektil dysfunktion)

Potensproblem är ingen ovanlighet, utan det är många män som lider av erektil dysfunktion. Det är ett problem som man finner världen över och alla länder har olika typer av lösningar på problemet och har så haft under lång tid. Att höja potensen är och förblir ett ständigt intresseämne för män, oavsett ålder och oavsett livssituation eftersom det är eftersträvansvärt att vara så potent som möjligt (i alla lägen).

Att det finns både naturläkemedel och ”vanliga” läkemedel som ökar potensen är med andra ord inte särskilt konstigt, utan det är ett ganska givet resultat av tusenårig kultur där mycket av ”manligheten” handlar om att ha hög potens. Impotens är således allting annat än eftersträvansvärt, för även om man kanske inte vill ha sex 24/7 så är det tryggt att veta att man själv kan bestämma, vilket inte är fallet vid impotens.

Det är långt ifrån ovanligt att man drabbas av erektil dysfunktion (ED), oavsett ålder. Många sammankopplar det med hög ålder, men i själva verket är det på det viset att alla män kan drabbas, unga som gamla. Det finns både fysiska och psykiska orsaker till impotens och i vissa fall är det så att det är en blandning av dessa både, medan det i andra fall är så att det endast är fysiskt, eller endast psykiskt.

Stress, depression, trötthet, prestationsångest med mera bidrar till impotens och det är dessutom så att det är vanligt att man drabbas hårdare om man konsumerar mycket alkohol Detta är gällande både vid ett långvarigt bruk/missbruk och vid enstaka tillfällen då man dricker väldigt mycket alkohol på en och samma gång.

Det finns också många fysiska anledningar till erektil dysfunktion, så som exempelvis vissa sjukdomar etcetera. Oavsett orsak så är det så att det är svårt för den som drabbas, så det är inte utan anledning som det finns många olika potenshöjande läkemedel på marknaden.

Vad gäller problemet med impotens så är det på det viset att man inte behöver söka vård om man drabbas endast en gång, och helst inte om man drabbas efter en blöt utekväll. Det är när det är så att det är ett återkommande problem som det är dags att kontakta en läkare, så man behöver alltså inte drabbas av panik om det händer.

Ofta kan det vara så att du ser ett samband mellan exempelvis ett högt alkoholintag och svårigheter att få stånd, eller så kan det vara så att du ser ett samband mellan svårigheter att få erektion och stress, trötthet med mera. Man ska även veta att det är på det viset att vissa drabbas på grund av att det är problem i en kärleksrelation, eller på grund av problem i en relation som bygger mer på sex. Ibland är det så att man behöver fixa något i relationen innan problemet kan bli löst, så det är bra att ha det i åtanke.

Om Vigrax

Då detta är ett preparat som marknadsförs som ett medel som behandlar just erektil dysfunktion så är det många som köper det och det är också så att det är lätt att hitta återförsäljare. Vigrax distribueras via nätet och man hittar inte det på några seriösa apotek, oavsett vilket land det handlar om.

Det finns inga studier som visar på att detta är ett fungerande medel för att just höja potensen, vilket är anledningen till varför det är så att det inte finns att köpa på apotek, utan istället är det så att man får köpa det på nätet i mindre seriösa butiker.

Det är inte riskfritt att köpa Vigrax, eftersom det inte finns några studier på att det är ett fungerande och bra medel. Det finns inte någon konkret information om vad detta preparat innehåller, utan det är något ”skumt”. Då man inte vet det exakta innehållet så kan man inte heller räkna med att man kommer att reagera positivt på preparatet. Det kan hända att man får en biverkning som är farlig, eller liknande och det gäller datt vara ytterst försiktig, om man nu tvunget ska införskaffa preparat som detta.

Det är definitivt att föredra att köpa preparat som har ett innehåll som studerats och som kan finnas med på en utförlig bipacksedel. Det är dock så att det är många som finner många fördelar med att använda sig av Vigrax eller liknande. Vi återkommer till varför det är på det viset senare i texten under ”Varför Vigrax, trots riskerna?”.

Funkar Vigrax?

Om Vigrax verkligen fungerar är svårt att svara på, eftersom det inte har gjorts några ordentliga studier inom ämnet. Som placebo-piller funkar det naturligtvis på vissa som främst lider av prestationsångest eller liknande, men om detta är ett preparat som kan hjälpa en person som lider av svår impotens går inte att svara på eftersom det inte finns några studier inom ämnet.

Med placebo menas att man påverkas av ett piller rent psykologiskt. Det är den typen av effekt som man har testat många gånger om på massor av olika testpersoner. effekten är som ett sockerpiller, men man tror att det är ”på riktigt”, vilket leder till att man reagerar positivt på preparatet och det leder till att man uppnår den önskade effekten. Detta sker alltså trots att det inte finns något i preparatet som är till för att främja potensen, så man kan lika gärna ta en halstablett eller ett sockerpiller.

Varför Vigrax, trots riskerna?

När man söker efter Vigrax så ser man att det är främst osäkra sajter som lovprisar preparatet medan det är mindre information om Vigrax på säkra sajter. Detta är mycket viktigt att ha koll på, oavsett vad det handlar om för information. Vare sig det är ett potensmedel som Vigrax, eller om det handlar om billiga kläder eller något annat så är sajtens äkthet av största relevans.

Utan en säker sajt så kan man inte lita på något av det man informeras om och om man ska ta ett preparat så är det såklart extra viktigt, eftersom man stoppar i sig det och får in det i systemet. Om det är så att man testar ett preparat som är känt av läkare och annan sjukvårdspersonal så kan de hjälpa till om något skulle hända, men om det är så att man tar preparat som är okända så kan det vara så att de inte kan hjälpa till om något skulle hända. Det vill man, av förklarliga skäl, inte vara med om.

Så, vad är det då som ligger till grund för att vissa män köper denna typ av preparat? Att vara medveten om riskerna men ändå testa? Vad har man att vinna på det? Svaret är att de allra flesta män vill försöka fixa problemet på egen hand innan de vänder sig till en läkare när det kommer till impotens. Detta på grund av att det är många som finner det ”pinsamt” att tala om sina problem med impotens.

Att drabbas av impotens leder ofta till att man förlorar sin självkänsla. Det handlar helt enkelt om att det förväntas av män att alltid vara på topp och att alltid kunna prestera. Om man då inte kan det så blir det en svår situation där man inte är ”manlig” nog och det ställer till det vad gäller självkänslan.

Det är alltså så att många väljer att riskera farliga biverkningar av ett preparat som inte blivit undersökt istället för att gå till en läkare och be om hjälp. Det är för många så pinsamt att behöva erkänna för en annan person, trots att det är en läkare som ska hjälpa till, att man lider av impotens, att man istället testar preparat som exempelvis Vigrax.

Läkare online för ”pinsamma” problem

Ett bra alternativ till att köpa icke-testade preparat på grund av att man tycker att det är pinsamt att uppsöka läkare är att använda de tjänster som finns på nätet idag där man har kontakt med läkare online. Om man väljer att använda denna typ av tjänster så slipper man mötet öga mot öga och istället får man en distans till personen som hjälper en med recept och råd.

Det är mycket vanligt att kontakta läkare på nätet just för denna typ av problem och det gäller även exempelvis könssjukdomar, svampinfektioner med mera. Vissa saker är helt enkelt svårare att tala om med en annan person, även om det är en läkare det handlar om. Det upplevs av många mycket skamligt att ha erektionsproblem, könssjukdomar etcetera och därför är det fantastiskt att man kan ta hjälp av läkare som man inte behöver dela ett fysiskt rum med, utan istället endast ha kontakt med på nätet. Har du inte testat ännu och har ett problem som du tycker känns jobbigt och svårt att ta upp så kan detta vara den perfekta lösningen för dig!

Besökarnas betyg
[Totalt: 1 Snitt5]